/ ساختار سازمانی / معاونت فرهنگی - دانشجویی / معاونت دانشجویی / اداره تغذیه

اداره تغذیه

 

 

 گزارش عملکرد اداره تغذیه:

 

- اجرای بخشنامه ها و دستور العمل های جاری سازمان مرکزی

-بکارگیری پرسنل آشپزخانه به صورت قراردادی در جهت افزایش نظارت بر کیفیت مواد غذایی و رضایت مندی دانشجویان

-ارتقاء سیستم تغذیه به اتوماسیون ومکانیزه

-افزایش شاخص های بهداشتی در رابطه با محیط ، ابزار کار و بهداشت فردی پرسنل آشپزخانه

-تجهیز سلف سرویس برادران و خواهران با ظرفیت 1500 نفر در روز

-تفکیک سلف سرویس ویژه اساتید و کارکنان

-نصب و تجهیز وسایل ایمنی مورد نیاز آشپزخانه

-نظارت و کنترل روزانه بر تهیه – پخت و توزیع مواد غذایی

-نظارت بر کلیه بوفه های دانشگاه

-آموزش آخرین آیتم های بهداشتی به پرسنل آشپزخانه

- کنترل و نظارت بر مواد غذایی که به صورت روزانه خریداری می شوند .

 

 

 


میزان بازدید: 1551   امتیاز این صفحه: 0

عضویت در خبرنامه

آمار بازدید       امروز: 115    ديروز: 454    اين ماه: 4587    تاکنون : 487482