گروه: اخبار دانشگاه

چهاردهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام برگزار شد

کد خبر: 920 تاریخ انتشار: 1397/12/1

در ابتدای این جلسه دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به بیان وضعیت فعلی واحد ایلام، پتانسیل ها و توانمندی ها و همچنین مشکلات فراروی دانشگاه آزاد اسلامی در استان ایلام و آموزش عالی استان پرداخت.

چهاردهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با حضور حجت الاسلام و المسلمین الله نور کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام، دکتر علیرضا منظری‌توکلی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه در هیات امنای استان ایلام و سایر اعضای هیات امنا در محل واحد ایلام برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام  به بیان وضعیت فعلی واحد ایلام، پتانسیل ها و توانمندی ها و همچنین مشکلات فراروی  دانشگاه آزاد اسلامی در استان ایلام و آموزش عالی استان پرداخت.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: با همکاری و همراهی مسئولان استان و کمک و هدایت و حمایت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی آینده ای امیدبخش برای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام ترسیم شده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز گفت: مسئولان باید در مسئولیت پذیری و مردم داری تلاش بیشتری نمایند و باید همیشه و در همه حال با مردم در ارتباط باشند.

حجت الاسلام و المسلمین الله نور کریمی تبار اضافه کرد: گزارش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام چشم انداز خوبی برای این دانشگاه ترسیم کرده است و باید در بحث صرفه جوی ها  معیشت کارکنان و اساتید لحاظ شود و به آنها لطمه ای وارد نشود.

استاندار ایلام نیز گفت: تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی یک اتفاق مهم بود و فعالیت های دانشگاه باید در دو حوزه تلفیق علم و عمل و ایجاد اشتغال و درآمدزایی حرکت کند.

قاسم سلیمانی دشتکی اضافه کرد: از پروژه های مرتبط با رشته های تحصیلی که ارتباط بین علم و بازار کار داشته باشند و منجر به اشتغالزایی و درآمدزایی برای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام شوند حمایت می کنم.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باید به سمت کارهای اقتصادی و درآمدزایی حرکت کند و حوزه گردشگری در استان ایلام می تواند یک انتخاب خوب باشد.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: نقش برجسته مردم استان ایلام در جنگ تحمیلی ماندگار و مردمان این سرزمین دین خود به انقلاب ، نظام و رهبری به خوبی ادا کرده اند و حامل سلام گرم دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی به مردم و مسئولان استان ایلام هستم.

دکتر منظری توکلی بینا نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه در هیات امنای استان ایلام  اضافه کرد: همدلی و هم افزایی بین مسئولان استان از نماینده ولی فقیه به عنوان محور وحدت استان تا استاندار ایلام که اعلام آمادگی برای کمک به دانشگاه آزاد اسلامی نمودند قابل تقدیر ومثال زدنی است.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و رتبه اول علمی کشور دارد.

وی اضافه  کرد: 35 درصد دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می کنند و 34 هزار عضو هیات علمی و 31 هزار کارمند در دانشگاه آزاد اسلامی حضوردارند.

وی بیان کرد: وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه ظرفیت خوبی است و امیدواریم بیش از پیش از این ظرفیت در جهت توسعه استان استفاده شود.

اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در بدو ورد به این دانشگاه با قرائت فاتحه و نثار گل به سردیش شهید داریوش رضایی نژاد از شهدای هسته ای کشور و فرزند برومند ایلام ادای احترام کردند.

از نکات قابل ذکر چهاردمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام حضور 4 ساعته نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و استاندار ایلام از ابتدا تا انتهای جلسه و حمایت همه جانبه از برنامه ها و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بود.

برچسب‌ها : استان ایلام - هیات امنا - واحد ایلام