گروه: اخبار سازمان مرکزی

مراسم هفتمین روز درگذشت والده دکتر طهرانچی برگزار شد

کد خبر: 867 تاریخ انتشار: 1397/9/10

مراسم هفتمین روز درگذشت والده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان کشوری، علمی و دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم هفتمین روز درگذشت والده دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز (چهارشنبه 7 آذر) در مسجد نور ولایت واقع در سوهانک برگزار شد.

در این مراسم دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، جناب آقای عدنان محمود سفیر سوریه در ایران، امیر سرتیپ محمد فهمیده جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، امیر سرتیپ محمدرضا تقی‌پور رئیس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار مهماندار رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حسین شیخ‌الاسلام مسئول راه‌اندازی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سوریه و لبنان، دکتر سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حمیدرضا آصفی سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و سایر مسئولان کشوری، علمی و دانشگاهی حضور داشتند.

همچنین معاونان و مدیران سازمان مرکزی، روسای استانی و روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

حاج مرتضی طاهری و دیگر مداحان اهل بیت در این مراسم به ذکر مصیبت پرداختند و حجت الاسلام والمسلمین معتمدی به ایراد سخنرانی پرداخت.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی - هفتمین روز