گروه: اخبار دانشگاه

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در حمایت از مواضع انقلابی دکتر ولایتی

کد خبر: 847 تاریخ انتشار: 1397/7/22

دانشگاه آزاد اسلامی مولود مبارک انقلاب اسلامی است که سهم عظیمی در رشد علمی کشور از بدو تاسیس تاکنون داشته و در شکل گیری جنبش نرم افزاری انقلاب اسلامی بسیار موثر بوده است .

با آمدن دکتر ولایتی به راس هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی امید به تحول آفرینی در حوزه های فرهنگی و مدیریتی  در شان و طراز انقلاب اسلامی دوچندان شده است .

مواضع اخیر جناب دکتر ولایتی در بحث یمن و مقابله ایشان با جریانات ساختار شکن در دانشگاه آزاد اسلامی عده ای را به  واکنش وادار کرده و لذا جریانی هدفمند به  دنبال تخریب دکتر ولایتی می باشد .

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام ضمن اعلام حمایت قاطع از مواضع انقلابی دکتر ولایتی رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی برای تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه همتراز انقلاب اسلامی به جریانات تخریب هشدار می دهد که اجازه نخواهد داد که ارزشهای انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی مخدوش گردد .

حضور دکتر ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی بستر ساز جذب اساتید مومن و انقلابی و اعلام حمایت از فعالیت جریان مومن و انقلابی شده است و امید به تحول آفرینی را دو چندان نموده است .

در پایان اعلام می داریم که برای حل مسائل و مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی بخصوص تحقق مطالبات مقام معظم رهبری ( مدظله ) ایجاد اصلاحات اداری از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم ورزید و از همه مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان می خواهیم که در این زمینه یار و یاور دکتر ولایتی باشند.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

برچسب‌ها : بسیج اساتید - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر ولایتی