گروه: اخبار دانشگاه

مجتبی ملکی:

دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان پرور و حامی ورزشکاران است

کد خبر: 841 تاریخ انتشار: 1397/7/16

مجتبی ملکی قهرمان ارزنده استان ایلام و رکورد‌دار جهان و دارنده مدال طلای مسابقات جهانی پاورلیفتینگ مجارستان با حضور در واحد ایلام با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام دیدار کرد.

دارنده مدال طلای مسابقات پاورلیفتینگ جهان و دانشجوی واحد ایلام:

دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان پرور و حامی ورزشکاران است

این قهرمان ارزنده جهان و دانشجوی رشته  تربیت بدنی واحد ایلام گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام همیشه حامی و مشوق من بوده اند و دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان پرور و حامی قهرمانان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با داشتن رشته های تربیت بدنی و امکانات ورزشی استاندارد در خدمت ورزش قهرمانی و همگانی استان است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: حمایت از ورزشکاران و بست و گسترش فرهنگ قهرمانی و مهمتر از آن پهلوانی و اخلاق مداری از مهمترین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورزش است.

وی گفت: مجتبی ملکی و دیگر قهرمانان ایلام الگویی مناسب برای جوانان استان هستند و باید بیش از همه این عزیزان قهرمان با رفتار اخلاق مدارانه و مردم بودن روحیه پهلوانی را در جامعه نشر و گسترش دهند

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - مجتبی ملکی - ورزش قهرمانی