گروه: اخبار دانشگاه

دو دقیقه وقت گرفت اما آنچه باید می گفت گفت ...:

سخنان تاثیر گذار و مهم دکتر وحید احمدی عضو هیات علمی رشته روانشناسی واحد ایلام که مورد عنایت و تایید رهبر معظم انقلاب قرار گرفت

کد خبر: 779 تاریخ انتشار: 1397/3/22

دو دقیقه وقت گرفت اما آنچه باید می گفت گفت ...

حضرت آقا سلام

با توجه به اینکه اکثر سخنرانان به مشکلات و مسایل آموزش عالی نپرداختند اینجانب در این فرصت کوتاه به ذکر نکاتی در این مورد می پردازم.
آموزش عالی کشور متولی مشخصی ندارد. چرا؟
همه ی دانشگاه هایی که تاسیس نمودیم اساسنامه ی خود را رعایت نمیکنند.
دانشگاه پیام نور قرار بود دانشجو در حوزه علوم انسانی به شیوه غیرحضوری و از راه دور تربیت کند حال آنکه در همه حوزه ها و مقاطع دانشجو می پذیرد.
 دانشگاه علمی کاربردی قرار بود دانشجویان مهارتی تربیت نماید چون جوشکار و .... اما در حوزه علوم پایه وارد شده است.
دانشگاه های غیرانتفاعی به شیوه ای نامعمول و نادرست دانشجو در تمامی مقاطع تربیت می کنند با کمترین امکانات و شرایط لازم.
بخش دولتی رقیب بخش خصوصی شده و در این رقابت نابرابر سعی بر حذف دانشگاه ازاد اسلامی دارد.
آقا جان به داد دانشگاه آزاد برسید و در برابر این بی مهری ها از ما حمایت کنید

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دیدار رهبری - وحید احمدی