گروه: اخبار دانشگاه

حضور گسترده دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در راهپیمایی روز جهانی قدس

کد خبر: 778 تاریخ انتشار: 1397/3/18

همراه و هم پای مردم شهید پرور ایلام ، هیات رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در راهپیمایی با شکوه روز جهانی قدس شرکت کردند. در این مراسم باشکوه که باصلابت تر از گذشته و با حضور پررنگ اقشار مختلف مردم برگزار شد دکتر میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، حجت الاسلام و المسلمین همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام به همراه اساتید ، دانشجویان و کارکنان واحد ایلام شرکت کردند.

در این مراسم باشکوه که باصلابت تر از گذشته و با حضور پررنگ اقشار مختلف مردم برگزار شد دکتر میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، حجت الاسلام و المسلمین همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام  به همراه  اساتید ، دانشجویان و کارکنان واحد ایلام  شرکت کردند.

برچسب‌ها : ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - روز قدس