گروه: اخبار دانشگاه

گرامیداشت هفته منابع طبیعی و کاشت نهال در مدرسه سما با حضور مسئولان استان

کد خبر: 733 تاریخ انتشار: 1396/12/20

با حضور دکتر محمد میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، فارس شریفی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ایلام، مدیران منابع طبیعی استان و ... و با میزبانی مدرسه دخترانه سمای واحد ایلام و حضور دانش آموزان مراسم گرامیداشت هفته منابع طبیعی برگزار و چندین اصله نهال در این مدرسه غرس شد.

با حضور دکتر محمد میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام،  فارس شریفی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ایلام، مدیران منابع طبیعی استان و ... و با میزبانی مدرسه دخترانه سمای واحد ایلام و حضور دانش آموزان مراسم گرامیداشت هفته منابع طبیعی برگزار و چندین اصله نهال در این مدرسه غرس شد.

در این مراسم جلیل بهادری معاون سمای واحد ایلام طی سخنانی بر ضرورت فرهنگ سازی در راستای حفظ منابع طبیعی از دوران کودکی و به ویژه دانش آموزی تاکید کرد.

برچسب‌ها : ایلام - سما - غرس نهال