گروه: اخبار دانشگاه

با حکم دکتر فرهاد رهبر:

دکتر میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام شد

کد خبر: 594 تاریخ انتشار: 1396/10/18

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد رهبر ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی دکتر محمد میرزایی حیدری از اعضای هیات علمی واحد ایلام به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام منصوب شد.

در حکم دکتر فرهاد رهبر آماده است:

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به‌مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی به‌موجب این حکم به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه ، تمام توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

همچنین دکتر فرهاد رهبر طی نامه‌ای از زحمات چندساله دکتر شهریار عباسی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام تقدیر کرد.

دکتر محمد میرزایی حیدری با درجه استادیاری دارای  16 سال سابقه عضویت هیات علمی گروه زراعت و از قدیمی ترین اعضای هیات علمی واحد ایلام است . وی دارای سوابق علمی ، آموزشی ، پژوهشی و اجرایی متعدد ازجمله : دبیر هم‌اندیشی اساتید ، مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات، مدیر پژوهشی واحد، مدیر مرکز آموزشی دانشگاه ،عضویت در شورای آموزشی دانشگاه و... است.

برچسب‌ها : دکتر فرهاد رهبر - دکتر میرزایی حیدری - واحد ایلام