گروه: اخبار دانشگاه

بازدید رئیس دانشگاه و مسئول نهاد رهبری از ایستگاه های صلواتی دانشگاه آزاد اسلامی در مهران+ تصاویر

کد خبر: 555 تاریخ انتشار: 1396/8/19

دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با برپایی دو ایستگاه صلوات در شهر مهران در حال خدمت دهی به خیل عظیم عاشقان حسینی است . رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و مسئول نهاد رهبری و سایر مسئولان این دانشگاه با حضور در شهر مهران از تلاش های گردانندگان این موکب ها تقدیر کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و مسئول نهاد رهبری و سایر مسئولان این دانشگاه با حضور در شهر مهران از تلاش های گردانندگان این موکب ها تقدیر کردند. علاوه بر آن از سایر ایستگاه های صلواتی بازدید کردند. ایستگاه صلواتی مرکز مهران و ایستگاه صلواتی بسیج دانشجویی شهید آوینی واحد ایلام روزانه پذیرای هزاران نفر از عاشقان حسینی است. علاوه بر آن ایجاد پارکینگ اختصاصی و اسکان موقت برای همکاران دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از دیگر اقدامات مرکز مهران در ایام اربعین است.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - کربلای معلی - مهران