گروه: اخبار سازمان مرکزی

اقتدار کشورها منوط به تولید علم آنهاست/علم بدون دین ارزشی ندارد

کد خبر: 545 تاریخ انتشار: 1396/8/1

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه علم بدون دین ارزشی ندارد، گفت: علم و ایمان انسان را به اوج قله های تعالی می رساند و بدون فرهنگ دینی و دینداری، علم عالم چندان فایده ای ندارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تکریم دکتر علی شامل و معارفه دکتر اسحق رسولی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با حضور دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

دکتر رهبر در این جلسه با تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه صفر، گفت: مردم اردبیل همیشه در عزاداری های ماه محرم و صفر پیشقدم هستند و عزاداری های آنان زبانزد است.

وی با اشاره به جلسه تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، گفت: جا دارد که از زحمات و تلاشهای دکتر شامل، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان واحد اردبیل تشکر کنم. بنای کار ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که از کسی خداحافظی نمی کنیم، بلکه همواره از خدمات و نظرات روسای پیشین بهره می بریم.

دکتر رهبر، کار در دانشگاه را یک کار تیمی، جمعی و دارای سختی و دشواریها دانست و افزود: ان شاءالله دانشگاه آزاد اسلامی همچون گذشته با عظمت، اقتدار و شکوه به حرکت خود ادامه دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در حرکت مقتدرانه این دانشگاه از رهنمودهای دکتر ولایتی و سایر دلسوزان بهره فراوان خواهیم برد.

وی با با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، نسل اول و دوم دانشگاه ها را به خوبی سپری کرده است، گفت: مأموریت این دانشگاه در نسل اول تربیت نیروی انسانی کارشناس و متخصص برای اداره کشور بود که خوشبختانه بسیاری از فارغ التحصیلان و تربیت شدگان دانشگاه آزاد اسلامی در سازمانها، نهادها، ارگانهای دولتی و خصوصی مشغول انجام وظیفه و ارائه خدمات هستند.

دکتر رهبر، تولید علم را مأموریت دانشگاه ها به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی در نسل دوم برشمرد و افزود: این دانشگاه در تولید علم کشور در صدر دانشگاه های کشور قرار دارد و جمهوری اسلامی باید سهم خود را در تولید علم دنیا افزایش دهد.

سعی ما بر این است که رتبه اول دانشگاه آزاد اسلامی را در تولید علم کشور حفظ کنیم

وی با بیان اینکه اقتدار کشورها منوط به تولید علم آنهاست، خاطر نشان کرد: سعی ما بر این است که رتبه اول دانشگاه آزاد اسلامی را در تولید علم کشور حفظ کنیم و نقش قابل توجهی در افزایش تولید علم کشور داشته باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر تولید علم نافع، گفت: تولید علم نافع سبب رفع نیازهای کشور و حل مشکلات جامعه می شود و مورد توجه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی است.

دکتر رهبر ادامه داد: علم نافع امکانات موجود جامعه را در تولید ثروت و ارزش افزوده برای خدمت به مردم به کار می گیرد.

وی ، خلق ثروت از علم و تبدیل ایده به محصول را از ویژگی های دانشگاه های نسل سوم عنوان کرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی براساس بیانات مقام معظم رهبری، جرأت بهره برداری از علم و تولید ثروت از علم را در دستور کار خود قرار داده است.

مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش و پژوهش در کنار یکدیگر است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مأموریت این دانشگاه آموزش و پژوهش در کنار یکدیگر است که در همین راستا گسترش پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و ارتباط صنعت با دانشگاه در اولویت ویژه قرار گرفته است.

دکتر رهبر با بیان اینکه ارزان ترین نیروی انسانی برای تولید علم در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: این دانشگاه دارای دانشجویان بسیاری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است که پایان نامه و رساله های هر کدام از این دانشجویان باید مسأله ای از مسائل کشور را حل کند.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در قیاس با دانشجویان دانشگاه های دولتی دارای انگیزه بیشتری هستند و این انگیزه باید از سوی استادان و اعضای هیأت علمی سمت و سو بگیرد و در جهت تولید و پیشرفت علم بکار رود.

بدون فرهنگ دینی و دینداری، علم عالم چندان فایده ای ندارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با تأکید بر اینکه علم بدون دین ارزشی ندارد، گفت: علم و ایمان انسان را به اوج و قله های تعالی می رساند و بدون فرهنگ دینی و دینداری، علم عالم چندان فایده ای ندارد.

دکتر رهبر با قدردانی از حضور دکتر ولایتی در سفرهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: امیدوارم شاهد پیشرفتهای جدی و همه جانبه دانشگاه آزاد اسلامی باشیم و واحد اردبیل در این مسیر پیشتاز و پیش قراول واحدهای دیگر باشد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر فرهاد رهبر - دکتر ولایتی