گروه: اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد ایلام: :

دانشگاه آزاد ایلام بدون کنکور در 100 رشته دانشجو می‌پذیرد

کد خبر: 502 تاریخ انتشار: 1396/5/24

شهریار عباسی اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بدون کنکور در 100 رشته دانشجو می‌پذیرد.

شهریار عباسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بدون کنکور در 100 رشته دانشجو می‌پذیرد.

رئیس دانشگاه آزاد ایلام گفت: این 100 رشته شامل دوره‌های کاردانی، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته بوده که توسط واحد ایلام  برای علاقمندان به ادامه تحصیل اجرایی و محقق شده است.

وی ادامه داد: تسهیلات ویژه‌ای از جمله پرداخت وام قرض‌الحسنه، پرداخت وام‌ دراز مدت و تقسیط شهریه و ... برای دانشجویان این واحد دانشگاهی در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه آزاد ایلام گفت: بر این اساس علاقمندان می‌توانند ب مراجعه و نام‌نویسی در  دانشگاه آزاد ایلام نسیب به ادامه تحصیل خود در رشته‌های متنوع این دانشگاه در دوره‌های کاردانی و کارشناسی اقدام کنند.

برچسب‌ها : استان ایلام - بدون آژمون - شهریار عباسی