گروه: اخبار دانشگاه

تجدید مثاق با آرمان های امام و شهدا در سالروز فتح خرمشهر

کد خبر: 451 تاریخ انتشار: 1396/3/3

همزمان با سوم خردماه سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان ، هیات رئیسه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یلام با حضور در گلزار شهدای گمنام شهر ایلام با آرمان های بلند امام و شهدا تجدید میثاق کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: گرامیداشت یاد و خاطره آزاد سازی خرمشهر، این شهر را نماد استقامت و پایداری ملت ایران تبدیل کرده است .

وی گفت: همانطور که امام فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد زیرا رزمندگان ما با اعتقاد و ایمان و روحیه شهادت طلبی و حداقل امکانات بر دشمن پیروز شدند.

دکتر عباسی بر حفظ و گرامیداشت این ایام تاکید کرد و گفت باید این فرهنگ به نسل های بعد منتقل شود و راه نجات ما حفظ این فرهنگ است.

این مراسم به همت معاون دانشجویی فرهنگی و بسیج دانشجویی واحد ایلام برگزار شد.

برچسب‌ها : خرمشهر - دانشگاه آزاد اسلامی - شهدای گمنام - شهدای گمنام - واحد ایلام - واحد ایلام