گروه: اخبار دانشگاه

گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) و دهه مبارکه فجر در واحد ایلام

کد خبر: 1341 تاریخ انتشار: 1399/11/16

در آیینی و با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ، مدیر حوزه علمیه استان ایلام ، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان آیین گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت دهه مبارکه فجر در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و در کنار مزار شهید گمنام دانشگاه و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

گرامیداشت ولادت  حضرت زهرا (س)  و دهه مبارکه فجر در واحد ایلام

در آیینی و با حضور رئیس دانشگاه آزاد  اسلامی استان ایلام، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ، مدیر حوزه علمیه استان ایلام ، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان آیین گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت دهه مبارکه فجر در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و در کنار مزار شهید گمنام دانشگاه و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رعد مراد بیگی مدیر حوزه علمیه ایلام به بیان ابعاد مختلف شخصت حضرت زهرا (س) ، ولایت پذیری ایشان ، علم آموزی و پرسشگری و ... پرداخت و گفت: حضرت زهرا از بدو خلقت آدم تا ختم آن برترین زن دنیا است.

وی بیان کرد: حضرت زهرا (س)  بنیانگذار جریان ولایت است و برای شکل گیری این جریان سنگ تمام گذاشتند.

وی تصریح کرد: دهه مبارکه فجر فرصتی است تا با امام ، رهبری و شهدا تجدید میثاق نماییم و باید قدر این روزها را بدانیم.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از بانوان نمونه واحد ایلام تجلیل شد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - واحد یالام - ولادت حضرت زهرا