راه اندازی شورای مشورتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 994 تاریخ انتشار: 1398/3/29
شورای مشورتی دانشجویان دانشگاه تجلی گاه دانایی وخرد و دانشجو نماد شور و تحول خواهی و مطالبه گری است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: شورای مشورتی دانشجویان دانشگاه تجلی گاه دانایی وخرد  و دانشجو نماد شور و تحول خواهی و مطالبه گری است.

به گزارش آنا از ایلام ، حجت الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد اضافه کرد : نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ه در دانشگاهای آزاد اسلامی استان ایلام به منظوربهره گیری ازظرفیت های علمی، فرهنگی و سیاسی دانشجویان و توسعه فعالیت های دانشجویی و در راستای رشد و ارتقای معارف دینی واگاهی و بینش سیاسی شورای مشورتی دانشجویان راه اندازی می کند.

وی هدف ار راه اندازی این شورا را بهره گیری از دیدگاه ها و نقطه نظرات دانشجویان، افزایش حساسیت وانگیزه درمورد مسایل فکری، فرهنگی و سیاسی در دانشگاه ها و افزایش مشارکت دانشجویان درحوزه های فکری، فرهنگی وسیاسی عنوان کرد.

وی اعضای این شورا را مسئول نهاد رهبری و معاون فرهنگی نهاد، مسئولان کانون ها و تشکل های دانشجویی و انتخاب 5 تن از دانشجویان خواهر و برادر عنوان کرد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - شورای مشورتی - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 746    ديروز: 1071    اين ماه: 41475    تاکنون : 1791362