خبر ویژه

انتخاب دکتر محمد میرزایی حیدری از سوی شورای انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

کد خبر: 993 تاریخ انتشار: 1398/3/27
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: براساس رأی اعضای کمیته، دکتر سیدمحمودرضا آقامیری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، دکتر محمد میرزایی حیدری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فرج‌الله براتی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز انتخاب شدند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از انتخاب رؤسای 7 واحد دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در جلسه 31 کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها که روز یکشنبه 26 خرداد در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، روسای 7 واحد دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شدند.

دکتر عاملی افزود: همچنین دکتر سیدحسن هاشمی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی و واحد بیرجند، دکتر مرتضی قائمی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان و واحد همدان، دکتر علیرضا فیروزفر به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان و واحد زنجان و دکتر جهانشیر امینی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و واحد کرمانشاه انتخاب شدند.

کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها با حضور دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه‌ها، دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

گفتنی است رؤسای این 7 واحد دانشگاهی پیش از این با صدور احکامی جداگانه از سوی دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، به عنوان سرپرست منصوب شده بودند که پس از تأیید در کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی، به عنوان رئیس انتخاب شدند.

برچسب‌ها : استان ایلام - دکتر میرزایی حیدری - شورای انقلاب فرهنگی

آمار بازدید       امروز: 679    ديروز: 1180    اين ماه: 39147    تاکنون : 1789034