خبر ویژه

آگهی مزایده فروش آهن آلات اسقاطی و لوازم اداری مست:

آگهی مزایده فروش آهن آلات اسقاطی و لوازم اداری مستعمل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 989 تاریخ انتشار: 1398/3/21

بسمه تعالی

دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام در نظر دارد كه اقلام ضايعاتي  آهن آلات ولوازم اداری مستعمل موجود در محوطه ساختمانهای آموزشی  را از طریق مزایده به فروش برساند .علاقمندان به شركت در مزايده مي‌توانند از روزسه شنبه مورخه 98/03/21 لغایت  98/04/03 جهت بازديد و ارائه پيشنهاد قيمت در ساعات اداري    8:00 لغایت 15:00 به واحد تدارکات دانشگاه به ادرس ایلام بلوار دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام مراجعه نموده و نیز  فرم پیشنهاد و شرايط مزايده را از سايت واحد به آدرس اینترنتی http://www.ilam-iau.ac.ir  يا واحد تدارکات دانشگاه در همان روز دریافت نمایند.

دانلود

برچسب‌ها : آگهی مزایده - آهن آلات - لوازم اداری مستعمل