آیین گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمهشر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد

کد خبر: 985 تاریخ انتشار: 1398/3/7
آیین بزرگداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه استان ایلام ، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام، دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، اساتید ، کارکنان و جمعی از دانشجویان واحد ایلام برگزار شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: خرمشهرها در پیش داریم و امروز دشمن با تمام توان و از طریق شبیخون فرهنگی، جنگ اقتصادی ، تحریم های ظالمانه و... بر علیه ایران اسلامی وارد میدان شده است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: فتح خرمشهر نشان از همدلی، وحدت و ولایت پذیری مردم ایران اسلامی داشت و امروز می توانیم با همین ویژگی ها وضعیت کنونی را پشت سر بگذاریم.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: دانشگاه یک محیط علمی و اخلاقی است و تعهد و تخصص باید در این دانشگاه اولویت اساسی باشد.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال گذشته به اندازه چندین سال کار علمی و عملی انجام داده است و این مدیون مدیریت جدید دانشگاه است .

میرزایی حیدری گفت: این دانشگاه ماوایی برای نیروهای انقلابی و محلی برای نشر آرمان های بلند امام راحل و منویات مقام معظم رهبری است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: نقش دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی در گفتمان دوم انقلاب اسلامی راهبردی است و باید همه در خدمتگزاری به مردم پای کار باشند.

در این مراسم نماینده ولی فقیه در سپاه امیرالمومنین ( ع)  استان ایلام نیز گفت: برای تبیین گام دوم انقلاب ابتدا باید به بررسی گام اول انقلاب که بر پایه نصرت الهی شکل گرفته است بپردازیم.

حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی به توطئه ها استکبار و غرب برای زمین گیر کردن انقلاب پرداخت و گفت: جنگ تحمیلی، پروژه نفوذ، تحریم های اقتصادی و ...گوشه ای از برنامه دشمن در 40 سال گذشته بود که همگی با نصرت الهی شکست خوردند.

وی به موقعیت استراتژیک خرمشهر و جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: تمام کارشناسان نظامی دنیا و حتی شخص صدام حسین بعثی با توجه به تجهیزات پیشرفته نظامی که غرب در اختیار ایشان گذاشته بود بر این باور بودند که با چهار روز به تهران می رسند و ایران را شکست می دهند ولی ما شاهدیم که با  نصرت الهی در جنگ  پیروز شدیم.

وی بیان کرد: با نصرت الهی در فتح خرمشهر 9 هزار اسیر و 16 هزار کشته از دشمن گرفتیم و تا 2 سال از مهماتی که در فتح خرمشهر به دست آوردیم جنگ را اداره کردیم.

وی تصریح کرد: در گام اول انقلاب دست ما خالی بود ولی الان شرایط فرق می کند و در تمام زمینه ها برتری داریم و اگر گوش به فرمان رهبری بودیم و اقتصاد مقاومتی را پیگیری و اجرا می کردیم ، امروز مشکل اقتصادی نداشتیم.

وی بیان کرد: امروز مجاهدان عراقی و افغانی برای ایران اسلامی جان می دهند و ما شاهدیم که همین ترامپ باید شبانه و در خفا به عراق سفر کند در حالی که رئیس جمهور ما با اقتدار و در روز روشن به عراق می رود و این اقتدار و دست برتر ما در منطقه را می رساند.

وی از  حماسه 9 دیماه به عنوان یکی دیگر از نصرت های الهی یاد کرد و گفت: در گام دوم با پشتوانه 40 ساله گام اول که همراه با عنایت و معجزه الهی بود و تجربه کافی داریم با صلابت و قدرت بیشتر به پیش خواهیم رفت و قطعا در این مسیر آمریکا شکست خواهد خورد.

برچسب‌ها : بسیج کارمندی - فتح خرمشهر - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 59    ديروز: 1386    اين ماه: 59    تاکنون : 1836493