مسئولان واحد ایلام با آرمان های بلند شهدا تجدید میثاق کردند

کد خبر: 984 تاریخ انتشار: 1398/3/7
مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور در گلزار شهدای گمنام شهر ایلام و نثار گل و عطر افشانی با آرمان های بلند شهدا تجدید میثاق کردند.

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور در گلزار شهدای گمنام شهر ایلام و قرائت فاتحه ، نثار گل و عطر افشانی با آرمان های بلند شهدا تجدید میثاق کردند.

در این آیین که به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و  به همت بسیج دانشجویی واحد ایلام برگزار شد ، حجت الاسلام و المسلمین اشرف علی محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سپاه استان ایلام ، حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام ، دکتر محمد میرزایی حیدری دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان نیز حضور داشتند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - شهدای گمنام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1300    ديروز: 1586    اين ماه: 52392    تاکنون : 1980072