طرح جامع اندیشه‌ورز در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اجرایی می‌شود

کد خبر: 983 تاریخ انتشار: 1398/3/5
سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام از اجرای طرح جامع اندیشه‌ورز ویژه تربیت نخبه فرهنگی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

سیدجلال دهقانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ایلام درباره اجرای طرح جامع اندیشه‌ورز در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی، ادبی و دانشجویی نقش کلیدی در تربیت نخبه فرهنگی داشته و نخبه‌پروری و کادرسازی از میان فعالان کانون‌های فرهنگی از اولویت‌های معاونت دانشجوییـ فرهنگی این دانشگاه است.

وی از اجرای طرح جامع اندیشه‌ورز ویژه تربیت نخبه فرهنگی در این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: در این باره  دانشجویانی که در کانون‌ها به‌عنوان هسته مرکزی فعالیت می‌کنند به‌عنوان جامعه هدف در نظر گرفته می‌شوند.

سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام اضافه کرد: این دانشجویان بدون در نظر گرفتن نوع فعالیت در قالب دو گروه خواهران و برادران در تیم‌های ۱۰ نفره ساماندهی شده و هر گروه در هفته با یکی از استادان کارشناس با موضوعات فرهنگی جلسه خواهند داشت.

دهقانی، هدف از اجرای طرح تربیت نخبه فرهنگی و فعال انقلابی را آموزش کار تشکیلاتی و هویت‌بخشی به دانشجویان عنوان و تصریح کرد: برای ایجاد انگیزه حداکثری در این طرح، برگزاری اردوهای زیارتی ـ فرهنگی و تخفیف شهریه برای دانشجویان شرکت‌کننده در طرح در دستور کار خواهد بود.

برچسب‌ها : دانشگاه - معاونت فرهنگی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1346    ديروز: 1586    اين ماه: 52438    تاکنون : 1980118