برگزاری جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

کد خبر: 964 تاریخ انتشار: 1398/2/23
جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با حضور مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، معاونین دانشگاه وروسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در محل واحد ایلام برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: برای حل مشکلات مالی واحدها و مراکز استان باید درآمدزایی غیر شهریه ای در اولویت کاری مسئولان دانشگاه قرار گیرد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: نباید مشکلات مالی خللی در روند علمی و پژوهشی دانشگاه ایجاد کند و تلاش های صورت گرفته برای پویایی دوچندان مجموعه است.

وی بیان کرد: با درایت و مدیریت مدبرانه دکتر طهرانچی و عنایت ویژه ایشان به زودی شاهد راه اندازی طرح های اقتصادی شامل  کارخانه آب  شرب واحد ایوان، مهمانسرای مهران و مزرعه گلخانه ای 100 هکتاری مهران خواهیم بود.

وی بیان کرد: پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام از لحاظ علمی ، پژوهشی ، آموزشی، فرهنگی و... بی نظیر است و باید شرایط فراهم شود تا داوطلبان حضور در دانشگاه با این پتانسیل ها بیشتر آشنا شوند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: عمل به بیانه گام دوم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی باید اولویت کاری همه مسئولان دانشگاه باشد.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام دارای شاخص های خوبی در حوزه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی است و باید با اقدام و عمل در راستای حل مشکلات جامعه گام بردارد.

برچسب‌ها : دکتر میرزایی حیدری - شورای دانشگاه - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1253    ديروز: 1449    اين ماه: 44180    تاکنون : 1836301