برگزاری آیین بزرگداشت مقام معلم در واحد ایلام

کد خبر: 961 تاریخ انتشار: 1398/2/19
آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از شخصیت کم نظیر آیت الله شهید مطهری با حضور مسئولان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد.

در این آیین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: اساتید فرماندهان جنگ نرم هستند و باید رفتار و گردارآنها الگویی برای دانشجویان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی باشد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: محیط دانشگاه صرفا تدریس و آموزش نیست چرا که اگر اینطور بود دیگر نیازی به استاد و دانشگاه نبود و افراد از طریق فضای مجازی هم می توانستند به یادگیری بپردازند. رسالت دانشگاه و استاد علاوه بر تدریس و آموزش باید تربیت نسل جوان به عنوان آینده سازان کشور باشد.

وی با تقدیر از  تلاش های اساتید برای علم آموزی و تربیت نسل جوان کشور گفت: یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی توانمندسازی اساتید و تاثیرگذاری بیشتر آنها در جامعه با تکیه بر کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و فرهنگی است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به تشریح وضعیت واحد ایلام پرداخت و گفت: با همدلی و تلاش دوچندان بر مشکلات غلبه می کنیم و امسال نسبت به سال گذشته از لحاظ انضباط مالی و درآمدزایی غیر شهریه اقدامات خوبی صورت گرفته است و با درایت و مدیریت مدبرانه دکتر طهرانچی و امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی تهران به زودی طرح های اقتصادی و درآمدزا در ایلام راه اندازی می شود.

وی در این رابطه اضافه کرد: می توان به راه اندازی کارخانه بسته بندی  آب شرب در ایوان ، زائرسرای مهران جهت استفاده اساتید ، کارکنان و دانشجویان سراسر  کشور در بحث سفر به عتبات عالیات و راهیان نور و همچنین مجتمع گلخانه ای 100 هکتاری اشاره کرد.

وی بیان کرد: نگاه دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی به دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ویژه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جمع اساتید شرکت کننده در این آِیین از تلاش های معاونت پژوهشی واحد و مرکز رشد در راستای جذب سرمایه گذاری غیر شهریه ای و پیگیری طرح های اقتصادی و درآمدزا تقدیر کرد.

در این آیین مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: اسلام  مبنای آموزگاری و تعلیم و تعلم است.

حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد با تجلیل از شخصیت شهید مطهری اضافه کرد: اساتید باید برای انچه که خود یاد گرفته اند در وهله اول پیاده سازی و خودشان به آن عمل نمایند و در مرحله بعد با عملکرد آن را به دانشجویان انتقال دهند.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام دارای پتانسیل بکر برای کارهای فرهنگی کلان در سطح استان استو باید  اساتید از این فرصت برای تاثیرگذاری بهتر و بیشتر استفاده کنند.

در این آیین از 6 تن از اساتید برتر واحد ایلام در حوزه های فرهنگی ، پژوهشی و آموزشی با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

برچسب‌ها : اساتید - معلم - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 823    ديروز: 1888    اين ماه: 34363    تاکنون : 1663168