شهادت مطهری حاصل تلاش، اخلاص و مجاهدت علمی ایشان بود

کد خبر: 960 تاریخ انتشار: 1398/2/17
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت:دانشجویان و جوانان در خط مقدم تیر و ترکش دشمن قرار دارند و اساتید به عنوان فرماندهان جنگ نرم با انقلابی گری و تلاش و کوشش برای حفظ دانشجویان در خط امام و رهبری و به عنوان آینده سازان ایران اسلامی تلاش دوچندان نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین الله نور کریمی تبار در دیدار با هیات رئیسه و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام که به مناسبت هفته معلم صورت گرفت، اضافه کرد: اساتید برای تاثیرگذاری بهتر و بیشتر بر روی دانشجویان علاوه بر کار علمی باید رابطه عاطفی و معنوی با آنان برقرار نمایند و رفتار آنها باید پدرگونه باشد.

وی ضمن تبریک هفته معلم گفت: رسالت معلمی و تاثیرگذاری آن بی نظیر است به طوریکه پیامبر مکرم اسلام به عنوان یک معلم در جایی تحول ایجاد کرد که غرق در جاهلیت بود .

وی بیان کرد: شهید مطهری بهترین الگو برای جامعه است به طوریکه شهادت ایشان حاصل تلاش، اخلاص و مجاهدت علمی وی بود.

وی تصریح کرد: مدیریت هیچ امتیازی برای برتری بر زیردستان و مردم نیست و باید مدیران با مهربانی و در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند.

امام جمعه ایلام به مشکل کنونی جهان اشاره کرد و گفت: عمل نکردن به قرآن  مشکل کنونی دنیای اسلامی است به طوریکه رژیم سعودی با دلارهای نفتی امروز علاوه بر تجهیز دشمنان، به کشتار ملت های مسلمان ادامه می دهد.

حجت اسلام و المسلمین کریمی تبار امام جمعه ایلام و عضو هیات امنای این دانشگاه  ضمن حمایت از اقدامات و کارهای اقتصادی و اشتغالزایی دانشگاه آزاد اسلامی از جمله ایجاد زائرسرا ، مجتمع گلخانه ای و احداث کارخانه تولید آب آشامیدنی در آینده گفت : کارخانه تولید آب آشامیدنی این دانشگاه علاوه بر ایجاد اشتغال و تامین مصرف استان می تواند در بحث صادرات به کشور عراق هم فعال باشد.

وی از پیگیری ها و دلسوزی های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تقدیر کرد و گفت: با تلاش و پشتکار می توان بر مشکلات غلبه کرد.

در این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام دارای 7 واحد و مرکز آموزشی با 220 عضو هیات علمی و 5 هزار و 500 دانشجو در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری است.

محمد میرزایی حیدری تصریح کرد: با مدیریت مدبرانه دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی و معرف ایران اسلامی در دنیا خواهد بود.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی محلی برای نشر آرمان های بلند امام و منویات رهبر معظم انقلاب است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: امروز در استان ایلام نماینده ولی فقیه با ساده زیستی و مردم داری الگویی برای جوانان و دانشجویان است و باید همه مسئولان استان در این راستا حرکت کنند.

وی بیان کرد: نگاه نماینده ولی فقیه جوان گرایی و انقلابی گری است و دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز در این راستا گام برمی دارد.

میرزایی حیدری گفت: با مدیریت مدبرانه دکتر طهرانچی، این واحد دانشگاهی با همکاری و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی تهران به زودی طرح های اقتصادی ازجمله کارخانه آب آشامیدنی ، مهمانسرای مهران و مجتمع گلخانه ای راه اندازی می کند.

در این دیدار همچنین حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد نماینده رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: ویژگی های نماینده ولی فقیه در استان بهترین الگو و قوت قلب برای مردم ایلام است.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه ای انقلابی و توانمند با پتانسیل بزرگ فرهنگی است و می تواند تاثیرگذار باشد.

وی تصریح کرد با ظرفیت بکر دانشگاه آزاد اسلامی قطعا این دانشگاه محلی برای نشر منویات جنابعالی به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام خواهد بود.

برچسب‌ها : استان ایلام - امام جمعه ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 795    ديروز: 1888    اين ماه: 34335    تاکنون : 1663140