تشکیل هیات عالی اندیشه ورز در حوزه علوم انسانی و هنر در واحدهای دانشگاهی

کد خبر: 959 تاریخ انتشار: 1398/2/14
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در آینده ای نزدیک در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هیات عالی اندیشه ورز با حضور اساتید حوزه علوم انسانی و هنر جهت نیازسنجی وحل مسئله هر منطقه تشکیل می شود.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در آینده ای نزدیک در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هیات عالی اندیشه ورز با حضور اساتید حوزه  علوم انسانی و هنر جهت نیازسنجی وحل مسئله هر منطقه تشکیل می شود.

حجت اسلامی و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در جلسه هم اندیشی و گفتگو با محوریت " تعالی علوم انسانی و هنر " که با حضور اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی واحد ایلام برگزار شد اضافه کرد:با ایجاد معاونت انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد رابطه دو سویه با اساتید این حوزه در سراسر کشور هستیم و با نیازسنجی و با مشورت اساتید باید به این سمت برویم که چه رشته های جدیدی تاسیس، چه رشت های ناکارآمدی باید تعطیل و در چه رشته هایی باید تغییر و تحول ایجاد شود.

وی گفت: اساتید باید معضلات استان در حوزه علوم انسانی را شناسایی و برای حل آنها تلاش کنند.

خسروپناه به ظرفیت ها و پتانسیل های استان ایلام اشاره کرد و گفت: استان ایلام در بحث گردشگری و صنایع دستی دارای ظرفیت و پتانسیل کم نظیری است و علت اینکه تاکنون این ظرفیت مغفول مانده است قابل تامل است و باید گروههای روانشانی و جامعه شناسی به بحث ناخودباوری مردم ایلام ورود کنند.

وی گفت: ضوابط دست و  پا گیر برای ارتقای علمی اساتید و دانشجویان باید برداشته شود

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: نباید اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان برای ارتقا فقط به مقاله isi یا علمی پژوهشی مورد تایید وزارت علوم تایید شود باید در این رابطه با ظرفیت سازی طوری برنامه ریزی کنیم تا اساتید و دانشجویان بتوانند مقالات خود را در مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر کرده و برای ارتقای آنان امتیاز محسوب شود.

وی بیان کرد: توانمند سازی اساتید یکی از برنامه های مهم این معاونت است و اساتید باید درگیر مسایل علمی و پژوهشی شوند و شرط اصلی ایجاد تحول در حوزه علوم انسانی این است که اساتید از لحاظ علمی و پژوهشی رشد کنند.

وی گفت: کشف و حل مسئله در حوزه علوم انسانی در هر منطقه باید اولویت اساتید باشد.

وی بیان کرد: 160 رشته هنری اصیل در ایران در حال از بین رفتن است که باید به سرعت، فکری به حال آنان کرد.

وی اضافه کرد: در این رابطه یکی از راه های احیای این رشته ها بحث ایجاد آموزش استاد- شاگردی و انتقال تجربیات اساتید حوزه هنر های اسلامی - ایرانی به شاگردان و دانشجویان  است .

خسروپناه بیان کرد :  رساله ای که تصویب می شود باید مسئله ای از مشکلات استان و جامعه را حل کند.

وی گفت: ایجاد دانشکده ای تحت عنوان " خانواده " در دانشگاه ضروری است تا مسائل و مشکلات خانواده ها در این دانشکده

پیگیری، رصد و کار علمی شود.

در این نشست 2 ساعته همچنین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به ظرفیت های این دانشگاه در حوزه علوم انسانی پرداخت و گفت: 30 رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده علوم انسانی واحد ایلام دایر و این دانشکده دارای 60 عضو هیات علمی است.

محمد میرزایی حیدری بیان کرد: دانشکده علوم انسانی واحد ایلام یکی از معتبریترین و با پتانسیل دانشکده های استان ایلام در حوزه علوم انسانی است که اساتید آن در مدیریت جدید با رویکرد حل مسئله به دنبال کمک به توسعه استان هستند.

همچنین در این نشست  اساتید حاضر به بیان دیدگاه های و نظرات خود در حوزه علوم انسانی پرداختند.

برچسب‌ها : خسروپناه - علوم انسانی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 700    ديروز: 1888    اين ماه: 34240    تاکنون : 1663045