امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تهران و ایلام در حضور دکتر طهرانچی

کد خبر: 956 تاریخ انتشار: 1398/2/11
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان های تهران و ایلام در حضور دکتر طهرانچی ریاست علیه دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: تفاهم نامه همکاری در راستای کمک به انجام پروژهای اقتصادی شامل تولید و بسته بندی آب آشامیدنی، احداث زائرسرا در شهر مهران و ایجاد گلخانه  در ایلام فی ما بین دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و تهران در حضور دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه منعقد گردید.

دکتر محمد میرزایی حیدری بیان کرد: با امضای این تفاهم نامه، دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در طرح های اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام سرمایه گذاری خواهد کرد.

وی بیان کرد: همچنین بر اساس این تفاهم نامه علاوه بر سرمایه گذاری در طرح های اقتصادی واحد ایلام ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران در ایجاد رشته های پزشکی به دانشگاه آزاد اسلامی ایلام کمک خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: این تفاهم نامه همکاری با درایت و مدیریت دکتر طهرانچی و در راستای حل مشکلات مالی واحد ایلام و کاهش وابستگی علمی ، پژوهشی و آموزشی واحدهای دانشگاهی به شهریه دانشجویان صورت گرفته است.

برچسب‌ها : تفاهم نامه همکاری - دکتر طهرانچی - دکتر میرزایی حیدری

آمار بازدید       امروز: 1143    ديروز: 3213    اين ماه: 34384    تاکنون : 2397081