خبر ویژه

برگزاری همایش «من هم یک سپاهی‌ام» در دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 945 تاریخ انتشار: 1398/1/25
همایش بزرگ «من هم یک سپاهی ام» در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در واکنش به اقدام اخیر آمریکا در خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همایشی با عنوان «من هم یک سپاهی‌ام » با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی 26 فروردین ماه در سالن شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

گفتنی است، دولت آمریکا در ادامه سیاست فشار بر گروه‌هایی که از طریق مبارزه با گروه‌های تروریستی این کشور را در پیشبرد اهدافش در منطقه ناکام گذاشته‌اند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» خود اضافه کرد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - سازمان مرکزی - سپاه پاسداران

آمار بازدید       امروز: 125    ديروز: 1046    اين ماه: 125    تاکنون : 1881031