خبر ویژه

میرزایی حیدری مطرح کرد: وحدت دانشگاهیان ایلامی برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان کشور

کد خبر: 944 تاریخ انتشار: 1398/1/24
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: این دانشگاه در اولین ساعات سیل در ایلام و در ایام نوروز اقدام به تشکیل جلسه هیات رئیسه و اعلام آمادگی برای کمک به مدیریت بحران استان نمود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: این دانشگاه  در اولین ساعات سیل در ایلام و در ایام نوروز اقدام به تشکیل جلسه هیات رئیسه و اعلام آمادگی برای کمک به مدیریت بحران استان نمود.

به گزارش آنا از ایلام ، دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: در این راستا و از طریق بسیج دانشجویی ، بسیج کارمندی، بسیج استادی و کانون های دانشجویی اقدام به جمع آوری اقلام و وجه نقد و ارسال به مناطق سیل زده نموده و علاوه بر آن حضور فیزیکی در این مناطق چشمگیر بوده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر علاوه بر دانشجویان جهادگر،اساتید و کارکنان واحد به صورت خودجوش  در مناطق سیل زده  حضور دارند و این واحد دانشگاهی آمادگی کامل برای در اختیار قرار دادن پتانسیل عظیم علمی ، پژوهشی و فنی دانشگاه در راستای کمک به مناطق سیل زده دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: خوشبختانه علیرغم وسعت و دربرگیرندگی بالای مناطق سیل زده در استان ایلام با مدیریت هوشمندانه مسوولان استان و اطلاع رسانی به موقع این  بحران به خوبی مدیریت شد و هم اکنون تمام مسئولان استان از جمله نماینده ولی فقیه در استان ، استاندار ، سپاه پاسداران و سایر ادارات و نهادهای استان پای کار هستند و حل مشکلات مناطق سیل زده اولویت استان است.

وی بیان کرد: همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بجز واحد دره شهر که کانون سیل بود در اولین روز کاری سال جدید کلاس های آموزشی و فعالیت اداری آنها بدون تاخیر از سر گرفته شد.

میرزایی حیدری اضافه کرد: تاخیر چندروزه در برگزاری برخی کلاس های واحد دره شهر به سبب مسدود بودن راه های مواصلاتی این شهرستان و درگیر بودن اساتید، کارکنان و دانشجویان این واحد در کمک رسانی به سیل زده ها بود.

وی گفت: علیرغم آبگرفتگی خوابگاه دانشجوی الزهرای شهر ایلام با تلاش های صورت گرفته و جهت رفاه حال دانشجویان در اولین روز کاری سال 98 این خوابگاه در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به صورت داوطلبان مقداری از حقوق خود را به مناطق سیل زده استان اختصاص داده اند که در اولین فرصت در اختیار سیل زده ها قرار می گیرد.

فرمانده بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز گفت: در راستای کمک به مناطق سیل زده استان ایلام و لرستان در ابتدای این بحران با تشکیل گروه جهادی  "شهید غیوری زاده" بسیج دانشجویی واحد ایلام  با همراهی و همکاری گروه جهادی "حضرت امیر المومنین" دانشگاه پیام نور ایلام اقدام به ارسال اقلام مورد نیاز سیل زدگان و همچنین گروههای جهادی در راستای کمک به مردم سیل زده نمودیم.

محمد رضا خدایاری اضافه کرد: در این راستا علاوه به شهرها و روستا های سیل زده استان ایلام از جمله ماژین و سیروان به شهرستان پل دختر لرستان نیز اقلام مورد نیاز و گروههای جهادی ارسال شده است.

وی بیان کرد: هم اکنون گروه های جهادی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیل زده حضور فعال داشته و به یاری سیل زدگان شتافته اند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - سیل - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1652    ديروز: 1904    اين ماه: 35666    تاکنون : 1701525