خبر ویژه

"بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام درمحکومیت اقدام خصمانه آمریکا بر علیه سپاه پاسداران

کد خبر: 942 تاریخ انتشار: 1398/1/24

بسم الله الرحمن الرحیم

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان شجره ای طیبه، درزمره یکی از دستاوردهای عظیم  نظام  مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود که پیوسته در خط مقدم مقابله با تروریسم در منطقه بوده است. بدون شک  نقش این نیروی ایثارگر و انقلابی در مقابله با القاعده، داعش، النصره و سایر گروه‌های تروریستی در منطقه توسط مردم و دولت‌های آسیب‌دیده همواره مورد تقدیربوده است. این نیروی رشید و مخلص طی چهار دهه از عمر انقلاب در عرصه هایی همچون سازندگی، عمران، خدمت‌رسانی به محرومان، مسائل فرهنگی و هنری و تولید فکر انقلابی به خوبی نقش‌آفرینی نموده و از ارزشها و دستاوردهای نظام  پاسداری نموده است.

قرار گرفتن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میان گروههای تروریستی اعلامی از سوی وزارت امور خارجه آمریکا ناشی از عجز و استیصال شیطان بزرگ در مقابل پاسداران ارزشمند انقلاب اسلامی و ضربات پیاپی سپاه بر پیکره ی نیمه جان دولت آمریکا در سطح منطقه و جهان دارد. یقینا این عمل خبیثانه از سوی کشوری که خود بزرگترین حامی گروههای تروریستی جهان است، حقانیت رسالت و مسیر طی شده توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان خط مقدم دفاع از ارزش ها و آرمان های نظام اسلامی را بیش از پیش به اثبات می رساند.

این اقدام؛ دشمنی آشکار آمریکا با انقلاب اسلامی ایران را بر کسانی که گمان می کنند راه برون رفت از مشکلات کشور توسل به شیطان بزرگ و متحدین اروپایی اش و معاهده ها و سازمان هایی است که تحت حمایت آنها است ، به اثبات رسانید. ان شاءالله که این اقدام رییس جمهور یاوه گوی آمریکا نقطه ی عطفی برای وحدت و همدلی میان مردم و مسئولین جهت غلبه بر مشکلات و موانع پیش رو در سال جدید باشد و آحاد جامعه اسلامی ایران به تأسی از منویات مقام عظمای ولایت(مدظله العالی) در آغاز سال جدید و شعار سال که همان رونق تولید می باشد، تمام توان و اراده خود را بر تحقق شعار سال به کار گیرند.

ضمن محکومیت شدید اقدام غیرقانونی و خصمانه رژیم ایالات متحده امریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی»، این اقدام بی‌اساس را خطر عمده‌ای برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و نقض آشکار قواعد آمره حقوق بین‌الملل و منشورملل متحد می‌دانیم.بدون شک جامعه دانشگاهی، دانشجویان و اساتید دانشگاهها از جمله اساتید بسیجی دانشگاه آزاد استان ایلام از مسئولان حوزه سیاست خارجی انتظار دارند؛ ضمن اقداماتی متناسب، با این   دست اعمال ناشایست دولت آمریکا مقابله کنند.

به فضل الهی ایران اسلامی درسایه وحدت ، همبستگی و با رهبری و تدابیر عالمانه رهبر معظم انقلاب  بر تمامی توطئه‎ها ی دشمنان اسلام و ایران پیروز و منصور خواهد بود.

"بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام"

برچسب‌ها : بسیج اساتید - دانشگاه آزاد اسلامی - سپاه پاسداران

آمار بازدید       امروز: 196    ديروز: 1046    اين ماه: 196    تاکنون : 1881102