اعزام 80 دانشجوی خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به ارودی راهیان نور

کد خبر: 931 تاریخ انتشار: 1397/12/18
مراسم بدرقه ۸۰دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور روحانیت معزز ،فرمانده سپاه استان ایلام ، ریس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و مسوولین بسیج دانشجویی در محل گلزار شهدای گمنام ایلام به مقصد مناطق عملیاتی جنوب برگزار گردید.

اعزام 80 دانشجوی خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به  ارودی راهیان نور

مراسم بدرقه ۸۰دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد  ایلام با حضور روحانیت معزز ،فرمانده سپاه  استان ایلام ، ریس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام،  معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و مسوولین  بسیج دانشجویی در محل گلزار شهدای گمنام ایلام به مقصد مناطق عملیاتی جنوب برگزار گردید.

در این آیین فرمانده سپاه استان ایلام  گفت: دانشجویان عزیز قدر این لحظات را بدانید ونهایت استفاده را از اردوی راهیان نور ببرید.

جمال شاکرمی اضافه کرد: اعزام کاروان راهیان نور و اهمیت آن به‌ ویژه برای دانشجویان از الزامات فرهنگی است و باعث می شود دانشجویان  با فرهنگ دفاع مقدس و شهدا بیشتر آشنا می‌کند.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام تصریح کرد: در طول بيش از دو دهه از پايان جنگ كاروان هاي راهيان نور به يك از منابع عظيم توليد معنويت، بازشناسي هويت اسلامي - انقلابي  و فرصتي براي خودسازي انقلابي نسل سوم انقلاب اسلامي مبدل شده است.

وی بیان کرد: مسوولین بسیج دانشجویی باید به گونه ای برنامه ریزی نمایند تا این خواهران دانشجو که به یادمانها و مناطق عملیاتی اعزام می شوند خاطره های بیاد ماندنی داشته باشند در مناطق عملیاتی جنوب غروب شلمچه زیباست، ظهر فکه یک حال وهوای دیگری دارد، شرهانی دریک ساعاتی دلها را به معبود وصل میکند و...

وی با  تقدیر از رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان بخاطر  اعزام دانشجویان به اردوهای راهیان نور وحمایت وپشتیبانی از برنامه های بسیج تصریح کرد: انشالله با کمک وبرنامه ریزی  دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه های استان در پایان اردوی های راهیان نور استان یک جشنواره عکس وفیلم ، خاطره گویی ودل نوشته برگزار گردد تا این لحظات به یادماندنی دانشجویان در یادمانها به جامعه تعمیق گردد تا شاهد  حضور دانشجویان بیشتر در اردوهای راهیان نورباشیم  چون این سفرها سفرهای عادی نیست بلکه معنوی ومعرفتی وتجدید میثاق با آرمانهای شهدای والامقام است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام  در جمع دانشجویان شرکت کننده در ارودی راهیان نور گفت:  ‌اردوی راهیان نور در جهت معرفت افزایی دانشجویان است و باید از این فرصت پیش امده نهایت استفاده  صورت گیرد.

محمد میرزایی حیدری در خصوص اهمیت اردوهای راهیان نور  گفت: یکی از تاثیرگذارترین برنامه های تربیتی دانشگاهها و مراکز علمی آموزشی  در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان همین برگزاری اردوهای راهیان نور است.

اردوی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به همت بسیج دانشجویی واحد و با همکاری دانشگاه در حال برگزاری است

دکتر میرزایی همچنین گفت از بین دانشجویانی که دراردوی راهیان نور شرکت می نمایند  تعدادی بعنوان اردوی منتخب راهیان نور با همکاری سایر مراکز آموزش عالی راهی بارگاه ملکوتی  امام رضا (ع)  در مشهد مقدس خواهند شد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - راهیان نور - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 706    ديروز: 1888    اين ماه: 34246    تاکنون : 1663051