آیین معارفه و تکریم معاونین سابق و جدید دانشجویی فرهنگی واحد ایلام

کد خبر: 930 تاریخ انتشار: 1397/12/14
آیین تکریم دکتر نصرت الله حیدری معاون سابقه دانشجویی فرهنگی واحد ایلام و دکتر سید جلال دهقانی معاون جدید این دانشگاه با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، معاون نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ایلام ، معاونین و مدیران واحد ایلام برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: آینده دانشگاه آزاد اسلامی امیدبخش و این مجموعه با اقتدار و با درایت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی مسیر بالندگی و شکوفایی را طی می کند.

دکتر میرزایی حیدری اضافه کرد: این آیین مراسم تودیع نیست و در واقع مراسم تکریم معاون سابق است و باید از تجربیات ایشان در دانشگاه استفاده شود.

معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه های استان ایلام نیز گفت: ضمن تجلیل از خدمات معاون سابق دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای معاون جدید آرزوی توفیف و خدمتگزاری کرد.

حجت الاسلام والمسلیمن سجاد نظری اضافه کرد: مسئولیت طعمه نیست و در واقع یک  بار و امانت سنگین است که بر دوش افراد گذاشته می شود.

برچسب‌ها : ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - معاون فرهنگی

آمار بازدید       امروز: 670    ديروز: 1180    اين ماه: 39138    تاکنون : 1789025