سرپرست مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی‌های دانشگاه آزاد منصوب شد

کد خبر: 928 تاریخ انتشار: 1397/12/13
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، سرپرست مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی سیدحسین طباطبایی اصل را به سمت «سرپرست مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی‌ها» منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای سیدحسین طباطبایی اصل

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی‌ها» منصوب می‌شوید.

نظر به تغییرات صورت گرفته در ساختار جدید دانشگاه، وظایف و اختیارات مسئولیتی به پیوست این حکم ابلاغ می گردد.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

محمدمهدی طهرانچی

برچسب‌ها : امور حقوقی - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی

آمار بازدید       امروز: 705    ديروز: 1888    اين ماه: 34245    تاکنون : 1663050