انتصاب رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد

کد خبر: 927 تاریخ انتشار: 1397/12/13
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی دکتر عنایت اله ملکی تبار را به سمت «رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات » منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر عنایت اله ملکی تبار

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی و با عنایت به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات» منصوب می‌شوید.

نظر به تغییرات صورت گرفته در ساختار جدید دانشگاه وظایف و اختیارات مسئولیتی به پیوست این حکم ابلاغ می گردد.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

محمدمهدی طهرانچی

برچسب‌ها : بازرسی - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی

آمار بازدید       امروز: 267    ديروز: 1436    اين ماه: 39365    تاکنون : 1596570