نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در واحد ایلام

کد خبر: 925 تاریخ انتشار: 1397/12/13
نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی واحد ایلام برگزار گردید.

نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در واحد ایلام

به گزارش روابط عمومی واحد ایلام ، در این مراسم حجت الاسلام مصطفی شاه محمد پور در خصوص تربیت معنایی انسان در الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت  گفت:انقلاب اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه پنجم حیات خود نهاد که دشمنان ومستکبرین گمان های باطلی را در سر داشتند اما دوستداران انقلاب در سراسر جهان امیدوارانه آن را در گذار چالش ها و به دست آوردن پیشرفت های خیره کننده تحلیل کردند.

وی گفت: حیات واقعی انسان زمانی است که چشم باطنش باز شود و تربیت یعنی شکوفا کردن استعدادهای انسان و مقصود از تربیت دینی رفتار ظاهری نیست بلکه هدف اصلاح درون است.

وی بیان کرد: جامعه امروز ما درگیر جاهلیت مدرن است پس برای تربیت معنوی جوانان نیاز به مربی خاص است.

در این مراسم همچنین دکتر سید جلال دهقانی معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد ضمن خیر مقدم به حضار به تببین بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و گفت: بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملت ایران و به ویژه جوانان است که فصل جدید حیات جمهوری اسلامی ایران را در ساختن تمدن بزرگ اسلامی رقم خواهند زد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - رهبری - گام دوم

آمار بازدید       امروز: 960    ديروز: 997    اين ماه: 1957    تاکنون : 1794078