آیین بزرگداشت روز مهندس در واحد ایلام

کد خبر: 922 تاریخ انتشار: 1397/12/6
آیین گرامیداشت 5 اسفندماه زادروز تولد خاجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس با حضور شهردار ایلام ، رئیس سازمان نظام مهندس ایلام ، مسئولان دانشگاه ، اعضای هیات علمی گروههای مهندسی و دانشجویان این رشته ها در محل واحد ایلام برگزار شد.

به گزارش آنا از ایلاام در این آیین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: با مطالبه گری، شجاعت واقدام و عمل می توانیم ایران اسلامی را به قله های رفیع علمی و پژوهشی برسانیم.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: همانطوری که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به نقش جوانان در توسعه کشور تاکید کردند ما هم باید کارها را به دست جوانان بسپاریم وهرجا به جوانان اعتماد کرده ایم نتیجه گرفته ایم.

وی بیان کرد: اعتماد به جوانان همواره با افتخار افرینی همراه بوده است به طوریکه طی سه سال گذشته تیم بتن دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام توانسته است مقام اول با حضور همه دانشگاه های ایران اسلامی کسب کند و این بزرگترین افتخار برای این واحد دانشگاهی است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ایلام نیز گفت: تحولات زندگی جدید و جهانی بدون علوم مهندسی قابل تصور نیست.

آیت اله رستمی اضافه کرد:در حال حاضر 3 هزار و 500 نفر عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ایلام است  که از این تعداد یک هزار و 500 نفر پروانه اشتغال دارند.

وی گفت: خروجی دانشگاه ها در حوزه فنی و مهندسی ارتباط مستقیم با سازمان نظام مهندسی دارد و دانشجویان باید بیش از پیش به مطالعه، تحقیق و پژوهش بپردازند.

وی تصریح کرد: فاصله بین دانش و بستر عملیاتی و کار بسیار زیاد است و باید این فاصله کاهش یابد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان ایلام اضافه کرد: مردم در بحث نظام مهندسی باید مطالبه گر باشند و در مقابل هزینه ای که پرداخت می کنند باید خدمات دریافت کنند.

وی تصریح کرد: همکاری و تعامل دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و سازمان نظام مهندسی دوسویه و درجریان است به طوریکه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام متولی برگزاری دوره های آموزشی سازمان نظام مهندسی ایلام است.

وی بیان کرد: همکاری دانشگاه و سازمان نظام مهندسی باعث تقویت بنیه علمی و پژوهشی جامعه مهندسی می شود.

آیین بزرگداشت روز مهندس در واحد ایلام میهمان دیگری از جنس دانشگاه نیز داشت و آن طالب صادقیان عضو هیات علمی واحد ایلام و شهردار این شهر بود.

شهردار ایلام گفت: تحولات و توسعه شهر ایلام که مورد رضایت مردم این شهر است همگی با حضور و پای کار بودن دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: اعتماد به دانشجویان و اساتید گروه مهندسی معماری و عمران واحد ایلام و استفاده از ظرفیت آنان در طراحی شهر ایلام تجربه گرانسنگی بود که ماحصل آن ایجاد المان های زیبا ، طراحی های متفاوت و رضایت مندی شهروندان از فعالیت های جدید شهرداری بود

وی گفت: روز مهندس فقط یک روز نیست و تمام روزهای سال روز مهندس است.

صادقیان تصریح کرد: هر روزی که به مردم خدمت کنیم ، آسایش و آرامش برای شهروندان ایجاد کنید و اقتصاد مهندسی در طرح هایمان لحاظ کنیم روز مهندس است.

وی ادامه داد: در یک سال گذشته 20 فراخوان عمومی برای طراحی شهری صادر کرده ایم و همه شهروندان برای توسعه شهر ایلام پای کار هستند.

وی تاکید کرد: هر اتفاق مثبتی که در شهر ایلام مشاهده می شود با همکاری و همراهی نخبگان، دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ایلام صورت گرفته است.

در این آیین با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام، شهردار ایلام ، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان ایلام و اساتید گروههای فنی مهندسی از دانشجویان ممتاز این گروهها تجلیل شد.

با درخواست دانشجویان شرکت کننده در این آیین شهردار ایلام به مدت دو ساعت به سئوالان دانشجویان پاسخ داد.

صادقیان تاکید کرد خانه اول و آخر من دانشگاه آزاد اسلامی است و عضو هیات علمی بودن دانشگاه را بالاتر از هر پست و مقامی می دانم.

برچسب‌ها : روز مهندس - شهردار ایلام - نظام مهندسی

آمار بازدید       امروز: 371    ديروز: 1470    اين ماه: 49877    تاکنون : 1977557