دانشگاه آزاد اسلامی روز یکشنبه 21 بهمن تعطیل است

کد خبر: 912 تاریخ انتشار: 1397/11/14
بنا بر تصویب هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان مرکزی، واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور روز یکشنبه (21 بهمن) تعطیل خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با تصویب هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی برگزار شد، به منظور حضور پرشور در ویژه برنامه های دهه مبارک فجر و راهپیمایی 22 بهمن، فعالیت های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در روز یکشنبه (۲۱ بهمن) تعطیل اعلام شد.

براساس این تصمیم، سازمان مرکزی، تمامی واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در روز یکشنبه (۲۱ بهمن) تعطیل است.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دهه فجر - سازمان مرکزی

آمار بازدید       امروز: 799    ديروز: 1367    اين ماه: 46700    تاکنون : 1749256