حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در واحد ایلام

کد خبر: 909 تاریخ انتشار: 1397/11/9
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به همراه مهندس قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام و هیئت همراه از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ایلام بازدید کرد.

در این بازدید معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور و هیات همراه از "مرکز جامع نوآوری برای هسته های فناور و کارآفرین و معرفی آنها   به پارک علم و فناوری و بازار " بازدید و در جریان اقدامات این مرکز قرار گرفت.

در این بازدید دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گزارشی از پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و نقش از این دانشگاه در تولید علم و توسعه استان اراده کرد.

دکتر سورنا ستاری معاون رئیس جمهور به دعوت استاندار ایلام به این استان سفر کرده است.

برچسب‌ها : سورنا ستاری - معاون علمی و فناوری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 351    ديروز: 1364    اين ماه: 5098    تاکنون : 1633903