رئیس دانشگاه آزاد استان خبر داد::

تصویب ۴رشته جدید برای ترم بهمن در دانشگاه آزاد ایلام

کد خبر: 906 تاریخ انتشار: 1397/11/8
دکتر «میرزایی حیدری» اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته ۴ رشته جدید به رشته‌های ایلام اضافه و در ترم بهمن ماه بدون آزمون در این رشته ها دانشجو پذیرفته می‌شود .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام از تصویب ۴ رشته جدید برای ترم بهمن ماه خبر داد .

وی با بیان اینکه  این رشته ها شامل کارشناسی علوم تربیتی ، کارشناسی مدیریت مالی، کارشناسی مشاوره و کارشناسی معماری داخلی است، گفت: برای ترم بهمن ماه این واحد دانشگاهی در بیش از ۱۰۰ رشته و بر اساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد .

رئیس دانشگاه آزاد ایلام گفت: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون علاوه بر رشته های فوق ۶ رشته کارشناسی دیگر شامل میکروبیولوژی، مدیریت فرهنگی، مهندسی مکانیک، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، مهندسی تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و مهندسی فن آوری و دامپروری و پرورش طیور صنعتی نیز در واحد ایلام راه اندازی شده است .

میرزایی‌حیدری تصریح کرد برای ثبت نام داوطلبان گرامی باید به سایت سازمان سنجش به نشانی azmoon.org مراجعه کنند.

برچسب‌ها : رشته جدید - میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1474    ديروز: 1738    اين ماه: 52465    تاکنون : 1550799