برگزاری کارگاه "تبیین نیاز به دین در عصر پیشرفتهای علمی و تکنولوژی" در واحد ایلام

کد خبر: 889 تاریخ انتشار: 1397/11/1
به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام کارگاه تبیین نیاز به دین در عصر پیشرفت های علمی و تکنولوژی ویژه اساتید و کارکنان برگزار شد.

این کارگاه  با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی نخاولی در محل سالن جلسات برگزار شد. در ابتدای این کارگاه حجت الاسلام سجاد نظری معاون فرهنگی نهاد رهبری گفت: فلسفه دهه فاطمیه زنده نگه داشتن فرهنگ فاطمی ونشر و ترویج ویژگی های منحصر به فرد حضرت فاطمه زهرا و تبعیت از ایشان است.

حجت الاسلام دکتر مهدی نخاولی استاد این کارگاه نیز گفت: دین نه عرفان، نه فقه ونه فلسفه است بلکه دین یک مجعموعه کامل است که همه این ها را در خود جای داده است

وی بیان کرد: دین در عقلانیت و معنا بخشی به اصول اخلاقی، شناسایی برخی اصول اخلاقی و حمایت و پشتیبانی از آنها نقش مهمی را ایفا می کند.

وی افزود: نسل جوان ما امروز در بحث شبهات و مسائل اعتقادی و مذهبی با چالش های فروانی روبرو هست.

وی گفت : باید با برگزاری کارگاه تخصصی و نشست های هم اندیشی در یک فضای صمیمی با جوانان صحبت کنیم واعتقادات و باورهای آنها را تقویت کنیم                                                                                                                                                                                                                     دراین نشست اساتید وکارکنان نقطه نظرات و دیدگاههای خود را در خصوص این موضوع بیان نمودند.

برچسب‌ها : کارگاه - نهاد رهبری - هم اندیشی

آمار بازدید       امروز: 983    ديروز: 3503    اين ماه: 8241    تاکنون : 1710797