از برگزاری طرح ضیافت اندیشه تا کسب عنوان دبیر هم اندیشی برتر کشور

کد خبر: 885 تاریخ انتشار: 1397/10/30
نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام امسال نیز همچون سالهای گذشته اقدام به برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید نمود است. این دانشگاه در برگزاری طرح ضیافت اندیشه چهار سال متوالی به عنوان دانشگاه برتر استان و دو بار نیز به عنوان دانشگاه برتر کشور شناخته شد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام یکی از بزرگترین دانشگاه های استان ایلام است که نقش بی بدیلی در توسعه همه جانبه این استان دارد.

این دانشگاه با داشتن 210 عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از 100 رشته کاردانی تا دکتری و انجام دهها طرح پژوهشی برون دانشگاهی و درون دانشگاهی در حوزه های علمی، اجتماعی ، فرهنگی و ... و تولید دهها مقاله علمی یکی از معتبرترین دانشگاهای این استان است.

قطعا نقش دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با 30 هزار فارغ التحصیل متعهد و متخصص که بیشتر آنها بومی هستند در توسعه همه جانبه استان بی بدیل است و مردم و مسئولان ایلام قدردان اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری این دانشگاه و سایر مراکز آموزش عالی استان هستند.

نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام امسال نیز همچون  سالهای گذشته اقدام به برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید نمود است.

طرح ضیافت اندیشه اساتید امسال در 5 روز و در دو شیفت صبح و عصر و با محوریت «سبک زندگی و مهارت زندگی» و «آموزش مجازی دانشگاهیان» برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ایلام گفت: طرح ضیافت اندیشه اساتید در راستای معرفت افزایی ، ارتقای تعالیم دینی و ارزشهای دینی و انقلابی و...برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسلیمن مهدی همتی اضافه کرد: اساتید با ارتقای سطح علمی خود و بصیرت افزایی در دوره های ضیافت اندیشه باید به سووالات و مسائل روز دانشجویان پاسخگو باشند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - ضیافت اندیشه - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 711    ديروز: 1367    اين ماه: 46612    تاکنون : 1749168