۹ دی روز خروش ملت انقلابی و ایستادگی مقابل استکبار بود

کد خبر: 880 تاریخ انتشار: 1397/10/9
محمد میرزایی حیدری گفت: ۹ دی روز خروش ملت انقلابی و همیشه در صحنه ایران اسلام و پاسخ به هتاکی‌های ضد انقلاب و روز حق‌خواهی و ایستادگی در برابر استکبار بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام افزود: این روز تجدید میثاق ملت انقلابی و همیشه در صحنه با ولایت بود که با حضور آگاهانه خوب چهره نفاق و فتنه را افشا کردند.

وی گفت: دو انقلاب یکی ۲۲ بهمن ۵۷ و دیگری تسخیر لانه جاسوسی ۱۳ آبان ۵۸ را پشت سر گذاشتیم و ۹ دی ۸۸ انقلاب سومی بود که تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی در اوج فتنه را به دنبال داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: همانگونه که در ابتدای انقلاب محرم به کمک این مردم آمد و امام خمینی فرمود خون بر شمشیر پیروز است در قضایای نه دی هم  عاشورا به کمک ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کرد.

میرزایی حیدری با دعوت از مردم همیشه در صحنه استان ایلام برای حضور در راهپیمایی باشکوه ۹ دی اضافه کرد: استادان، کارکنان و دانشجویان بابصیرت این دانشگاه نیز فردا همراه و هم‌پای مردم ایلام در مراسم یوم‌الله ۹ دی حضور می‌یابند.

برچسب‌ها : 9 دی - دانشگاه آزاد اسلامی - رهبر معظم انقلاب

آمار بازدید       امروز: 328    ديروز: 1436    اين ماه: 39426    تاکنون : 1596631