مراسم تشییع و یادبود جانباختگان حادثه واحد علوم و تحقیقات با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

کد خبر: 877 تاریخ انتشار: 1397/10/8
مراسم تشییع و یادبود جانباختگان حادثه ناگوار واحد علوم و تحقیقات در تهران و شهرهای مختلف کشور با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی وخانواده های داغدار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا،‌ مراسم یادبود جانباختگان سانحه مصیبت‌بار تصادف اتوبوس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور نمایندگان ویژه هیات رئیسه این دانشگاه، معاونین سازمان مرکزی، رؤسای واحدها و خانواده های داغدار در شهرهای تهران، سنندج، کرمان، همدان، مشهد، کردستان (روستای دزج) و آمل برگزار شد.

در این مراسم نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن حضور با نثار تاج گل و قرائت فاتحه یاد و خاطره جانباختگان این سانحه مصیبت بار را گرامی داشتند.

مراسم یادبود مرحومه نیلوفر رادمهر دانشجوی جان‌باخته حادثه دلخراش اتوبوس واحد علوم و تحقیقات با حضور خانواده داغدار، دوستان و آشنایان، دکتر اسکندری نماینده دکتر ولایتی رئیس هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مسعودی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و جمعی دیگری از مسئولان این دانشگاه در مسجد حضرت زهرا(س) خیابان شهید رمضانی برگزار شد.

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با اهدا تاج گل مراتب تسلیت و تعزیت خود را به خانواده داغدیده ابراز کردند. دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگانی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم خاکسپاری و یادبود دانشجویان حادثه دیده حضور داشتند.

همچنین مراسم یادبود دانشجویان جانباخته حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات عصر دیروز در مسجد نور ولایت مجتمع سوهانک برگزار شد.

مراسم یادبود دانشجویان جانباخته حادثه ناگوار واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان واحد علوم و تحقیقات، با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه، معاونان و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در مسجد نور ولایت واقع در مجتمع سوهانک برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اساتید، کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از خانواده های محترم جانباختگان برگزار شد، پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب قرائت شد

برچسب‌ها : جانباختگان - دانشگاه آزاد اسلامی - علوم تحقیقات

آمار بازدید       امروز: 985    ديروز: 1577    اين ماه: 37121    تاکنون : 1491842