حضور شهردار ایلام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 874 تاریخ انتشار: 1397/9/27
شهردار ایلام در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام حضور یافت و با دکتر میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و معاونین دیدار کرد.

حضور شهردار ایلام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

شهردار ایلام: شهر ایلام نیازمند کمک های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی است

به گزارش آنا از ایلام در این دیدار دکتر طالب صادقیان بر همکاری های پژوهشی و علمی و استفاده از پتانسیل علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد و گفت: شهر ایلام نیازمند کمک و همراهی مراکز آموزش عالی استان به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی و استفاده از ظرفیت بکر و کم نظر اساتید و دانشجویان این دانشگاه است.

وی اضافه کرد: مدیریت شهری ایلام برای حل مشکلات و معضلات شهری و همچنین استفاده از پتانسیل های علمی و پژوهشی دانشگاه آمادگی کامل دارد و ورود جامعه علمی استان به مدیریت شهری را باید به فال نیک گرفت.

وی بیان کرد: با تعریف پروژه های در دست اقدام و حمایت و همراهی مسئولان ارشد استان و اعضای محترم شورای شهر در حال حاضر شهر ایلام به کارگاه عمرانی تبدیل شده است.

صادقیان بیان کرد: فعالیت های عمرانی و رفاهی در سطح شهر به صورت متوازن و در تمام مناطق و محله ها در حال انجام است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز  ضمن تقدیر از حضور شهردار ایلام در دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به خود می بالد که یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه به عنوان شهرداری موفق در خدمت مردم است.

دکتر محمد میرزایی حیدری بیان کرد: اقدامات و کارهای صورت گرفته در سطح شهر ایلام کم نظیر و مورد رضایت مردم و مسئولان است.

وی گفت: توان علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت توسعه استان و شهر ایلام است.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن رشته های متنوع از مقاطع کاردانی تا دکتری ، اساتید نخبه،  دهها آزمایشگاه پیشرفته و انجام  طرح پژوهشی برون دانشگاهی مورد نیاز توسعه استان و...  بازوی توانمندی برای کارهای علمی و پژوهشی و کمک کار ادارات و نهادهای استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد: فرهنگ سازی،  آماده کردن بسترهای فرهنگی و کمک به توسعه شهر از لحاظ فرهنگی از پتانسیل های خوب این دانشگاه است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با داشتن پتانسیل خوب سخت افزاری و نرم افزاری آمادگی کمک به حل مسئله در استان است و انجام نیازهای علمی ، فرهنگی ، پژوهشی و تحقیقاتی مورد نیاز استان در توان این دانشگاه است.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام - شهردار ایلام - میرزایی حیدری

آمار بازدید       امروز: 801    ديروز: 1888    اين ماه: 34341    تاکنون : 1663146