یادواره "تا آسمان راهی نیست" ویژه تولد شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 871 تاریخ انتشار: 1397/9/21
یادواره" تا آسمان راهی نیست" ویژه تولد شهید محمد حسن خلیلی از شهدای مدافع حرم با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، پدر و مادر این شهید والامقام ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و مردم شریف استان برگزار شد.

در این مراسم معنوی که به همت گروه سربازان زینبی و با همکاری پایگاه علمی رزمندگان و کانون جهادگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: این شهید والا مقام از شهدی مدافع حرم اولیه  بود که در اوج مظلومیت و با توجه به شرایط منطقه و جهان در سکوت خبری و اطلاع رسانی دفن می شدند ولی الحمدالله امروز فضا تغییر کرده است و اراده جمهوری اسلامی بر استکبار جهانی غلبه کرده است و با کمال افتخار شهدا تشییع می شوند.

وی گفت: پدر و مادر این شهید بزرگوار امروز از تهران به ایلام آمده اند تا در این مراسم باشکوه  شرکت کنند، پدر این شهید بزرگوار که خود از رزمندگان دفاع مقدس است با شنیدن خبر شهادت فرزندش سجده شکر به جا آورده و این افتخار بزرگی است برای خانواده این شهید.

وی گفت:  خداوند به شما نعمتی داده برای همیشه تاریخ به عنوان پدر و مادر شهید جاودانه شوید.

وی بیان کرد: دشمن با تمام توان تهاجم بر علیه ایران اسلامی را آغاز کرده است تا عقبه افتخار آفرین ما که شهدا، اهل بیت، آرمان های انقلاب و... است را از بین ببرد بهترین ابزار برای مقابله با دشمن در این شرایط ادامه راه شهدا و حرکت در زیر بیرق شهدا و پیگیری ارمان ها و اهداف والای آنان است.

وی بیان کرد: فضای مجازی ابزار و دام دشمن برای جوانان است در جنگ تحمیلی صدای انفجار و خرابکاری شنیده می شد اما امروز در فضای مجازی جوانان ما قتل عام می شوند آن هم بی صدا، ما شهید دادیم تا ناموسمان حفظ شود اما امروز در فضای مجازی بعضا مشاهده می شود برخی افراد مروج بی عفتی می شوند.

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: باید همیشه قدردان مقام والای شهدا و خانواده های آنان باشیم.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: در زمان جنگ تحمیلی شهدا می گفتند یا شهادت یا زیارت که امروز دعای آنها مستجاب شد و خودشان شهید شدند و ما هم در کوتاه ترین زمان به کربلای معلی برای زیارت می رویم و این افتخار بزرگی است.

وی گفت: مسئولان باید به واسطه مسئولیتی که دارند پاسدار خون شهدا و آرمان های بلند آنها باشند.

در این مراسم معنوی با حضور نماینده ولی فقیه در استان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام از این خانواده والامقام تجلیل شد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - مدافع حرم - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 390    ديروز: 1945    اين ماه: 390    تاکنون : 2662471