خلاقیت و نوآوری در برنامه های گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 865 تاریخ انتشار: 1397/9/10
فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برنامه های گرامیداشت هفته بسیج با خلاقیت و نوآوری از سوی برگزارکنندگان همراه بود.

دکتر حسین نصیرزاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در تشریح برنامه های هفته بسیج، گفت: بسیج کارکنان امسال به مناسبت هفته بسیج اقدام به اجرای برنامه های متنوع فرهنگی با رویکرد بصیرت افزایی کرده است.

وی افزود: همچنین خلاقیت و نوآوری در برنامه های گرامیداشت هفته بسیج با خدمت رسانی و ارائه خدمات رایگان و ویژه به کارکنان دانشگاه همراه است.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ارائه خدمات بهداشتی و سلامت تاثیر مهمی در روح و روان کارکنان دانشگاه دارد، افزود: کارشناسان بهداشت، تغذیه، مامایی، سلامت و تندرستی در سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاهی مستقر شدند و خدمات خود را به صورت رایگان به کارکنان ارائه می دهند.

دکتر نصیرزاده ادامه داد: همچنین تیم بینایی سنجی با هدف سنجش بینایی کارکنان و ارائه خدمات چشم پزشکی نیز مستقر است که با استقبال کارکنان رو به رو شده است.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: همچنین کارکنان می توانند از خدمات تیم عکاسی حرفه ای که به صورت رایگان عکس های پرسنلی ارائه می دهد، بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه گروهی نیز از سازمان انتقال خون ایران به منظور اهدا خون کارکنان در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مستقر شده اند، خاطر نشان کرد: اهدای خون علاوه بر اجر و ثواب معنوی در بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش وزن بسیار موثر است.

دکتر نصیرزاده همچنین به برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای بسیجیان در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: در این نمایشگاه دستاوردهای مختلف بسیجیان در حوزه های مختلف دفاعی، جهادی، خدماتی، علمی و ... به نمایش گذاشته شده است.

وی ادامه داد: برگزاری مسابقات فرهنگی، نشست های تخصصی، کرسی های آزاد اندیشی، و ... از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج است.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با تأکید بر اینکه تفکر بسیجی سرمنشاء تحولات عظیمی در عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... است، گفت: مسلما در تفکر بسیجی اهداف والا و بلند است و نیروی انسانی با به کارگیری اراده پولادین در راه رشد و توسعه همه جانبه کشور گام بر می دارد.

برچسب‌ها : بسیج - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر نصیری

آمار بازدید       امروز: 1243    ديروز: 1056    اين ماه: 24676    تاکنون : 1439121