همزمان با ولادت حضرت رسول(ص) و امام جعفرصادق(ع):

اولین بسته حمایتی مالی دانشگاه آزاد اسلامی به حساب کارکنان واریز شد

کد خبر: 863 تاریخ انتشار: 1397/9/5
اولین بسته حمایتی مالی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) به حساب کارکنان واریز شد.
اولین بسته حمایتی مالی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) به حساب کارکنان واریز شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اولین بسته حمایتی مالی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت به حساب کارکنان غیر هیأت علمی سراسر کشور واریز شد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هفته گذشته در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما از پرداخت بسته حمایتی مالی به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داده بود.

دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی نیز در تشریح نحوه پرداخت بسته حمایتی مالی به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد بود که با توجه به شرایط اقتصادی کشور و با تصمیم هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مقرر شد به منظور حمایت مالی از کارکنان غیر هیأت علمی دانشگاه نسبت به ارائه بسته حمایتی اقدام شود.

دکتر مشکینی تأکید کرد: بسته حمایتی مالی به صورت پلکانی تنظیم شده، به نحوی که کارکنان با حقوق و مزایای کمتر از حمایت مالی بیشتری برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به مبلغ بسته حمایتی مالی خاطرنشان کرد: حداقل و حداکثر بسته حمایتی مالی، ماهیانه 2 تا 4 میلیون ریال خواهد بود که به صورت فصلی برای سه ماهه سوم و چهارم سال جاری در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها : بسته حمایتی - دانشگاه آزاد اسلامی - سازمان مرکزی

آمار بازدید       امروز: 1195    ديروز: 1056    اين ماه: 24628    تاکنون : 1439073