دانشگاه آزاد اسلامی میزبان سی‌ و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

کد خبر: 861 تاریخ انتشار: 1397/8/29
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به انتخاب میزبان سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویی گفت: دانشگاه آزاد میزبان سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم اختتامیه مرحله نهایی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: این جشنواره یکی از پایدارترین مراسم‌های دانشگاهی است و جشنواره‌ای است که بیش از ۳۰۰ هزار مشارکت کننده دارد. نه تنها باید بگوییم گسترده‌ترین جشنواره فرهنگی در دانشگاه هاست، بلکه می‌توانیم آن را یکی از بزگ‌ترین رویدادهای فرهنگی کشور عنوان کنیم.

وی ادامه داد: جریان استکبار به دنبال معرفی و شناساندن دانشگاه‌ها به‌عنوان محل ترویج و ترسیم فرهنگ غرب است، اما آنچه که ما از دانشگاه‌ها می‌بینیم و واقعیت دارد این است که مجموعه دانشگاهی اقبال به قرآن و اهل‌بیت(ع) در آن بسیار زیاد است و در اکثریت جامعه دانشگاهی علاقه و انس به قرآن وجود دارد و انسان‌های معتقد و خداباور حضور دارند و این فارغ از شکل ظاهری دانشجویان است.

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: این جشنواره قرآنی قله فعالیت دانشجویی است اما حتماً دامنه وسیع‌تری دارد که باید به آن برسیم. مجموعه فعالین در حوزه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها برآورده از کانون‌های قرآنی است و خواهش من این است که باید عزمی برای جهش فعالیت‌های قرآنی و توسعه آن و طرحی نو برای تنفس دوباره دانشجویان داشته باشیم که آیا این فعالیت‌ها نیاز به بازتعریف و قالب‌های جدید دارد یا خیر؟ حتما در دوره‌های بعد باید شاهد فعالیت‌های گسترده‌تر و متنوع تری باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در پایان گفت: سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - قرآن - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 273    ديروز: 1436    اين ماه: 39371    تاکنون : 1596576