چند خبر کوتاه از واحد ایلام + تصاویر

کد خبر: 860 تاریخ انتشار: 1397/8/29
جمعی از دانشجویان واحد ایلام به همراه مسئولان فرهنگی واحد با حضور در مزار شهدای گمنام شهر ایلام با آرمان های بلند شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند

چند خبر کوتاه از واحد ایلام +  تصاویر

• تجدید بیعت با آرمان های بلند شهدا

در این آیین که به همت کانون های دانشجویی " قرآن و عترت " و " اندیشه های امام و رهبری " برگزار شد ، دانشجویان با عطر افشانی و نثار گل یاد شهدای جنگ تحمیلی را گرامی داشتند.

* برگزاری نشست " زنان خانواده امر به معروف و نهی از منکر

به همت معاونت فرهنگی واحد نشستی تحت عنوان " زنان خانواده امر به معروف و نهی از منکر با حضور همکاران خانم واحد و سخنرانی حجت الاسلام نظری معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام برگزار شد.

* برگزاری جلسه شورای عترت و قرآن استان ایلام

با حضور دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و اعضای شورای عترت و قرآن واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی جلسه این شورا برگزار شد.

در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بر لزوم توجه ویژه و بیشتر به مسائل قرآنی و نشر و تبیین آنها تاکید کرد.

برچسب‌ها : استان ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1257    ديروز: 1056    اين ماه: 24690    تاکنون : 1439135