«مهندس مؤید» سرپرست دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی شد

کد خبر: 857 تاریخ انتشار: 1397/8/22
مهندس محمدتقی مؤید با حکم دکتر علی اکبر ولایتی به عنوان سرپرست دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه تودیع دبیرکل هیات موسس و معارفه سرپرست جدید این دبیرخانه روز یکشنبه ۲۰ آبان ماه با حضور تعدادی از کارکنان و مدیران دفتر هیات امنا و دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم دکتر علی محمد نوریان دبیرکل سابق هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ابراز خرسندی از این که توانسته در این مدت در دانشگاه خدمتی کرده باشد، برخی از اهدافی را که در این مرکز دنبال شد به طور خلاصه تشریح کرد.

دکتر نوریان جایگاه و نقش ریاست هیات موسس و هیات امنا دانشگاه را بسیار مهم دانست و گفت که همه ما باید تا آخرین لحظه وظیفه خود را در قبال دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولیتی که بر عهده ما هست، انجام دهیم.

در ادامه نیز مهندس موید سرپرست جدید دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ابراز خرسندی از اینکه در فضای تعلیم و تربیت و علم قرار گرفته، از زحمات خالصانه دکتر نوریان در طول مدت مدیریت تقدیر و تشکر کرد و ایشان را فرد مخلص، انقلابی، شایسته و با دانش و تجربه معرفی کرد.

در خاتمه نیز پیام رئیس هیات امنا و هیات موسس در قدردانی از زحمات دکتر نوریان قرائت شد.

برچسب‌ها : دکتر ولایتی - نوریان - هیات امنا

آمار بازدید       امروز: 426    ديروز: 1033    اين ماه: 46165    تاکنون : 1927071