دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی 13 آبان حضور پرشور خواهند داشت

کد خبر: 854 تاریخ انتشار: 1397/8/13
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی حضور پرشور خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از ایسکانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برنامه‌‌های فرهنگی این دانشگاه در یوم‌الله 13 آبان، گفت: حضور رؤسای واحدها و دانشجویان با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در شورای فرهنگی واحدها به تصویب معاونت فرهنگی رسیده و کلیه تمهیدات لازم برای حضور در راهپیمایی 13 آبان در نظر گرفته شده و در اکثر واحدها بیانیه‌‌‌‌‌های مشترک توسط کانون‌های فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی در محکومیت نظام سلطه و استکبار جهانی تدوین شده که فردا ارائه می‌شود.

وی افزود: در برخی از واحدها نشست‌‌های روشنگری و تریبون‌های آزاد در حوزه استکبارستیزی و مبارزه با آمریکا برگزار می‌شود و معاونان فرهنگی واحدهای دانشگاهی در یک جلسه توجیهی بر طبق سند راهبردی و فرهنگی آگاهی لازم برای چگونگی اجرا و بزرگداشت این حماسه بزرگ کسب کردند. فضاسازی لازم در قالب عکس و پوستر همچنین نمایشگاه‌های عکس و کتاب با موضوع جنایت‌های آمریکا نسبت به ایران در اکثر واحدها برگزار می‌‌‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: برخی از نمایندگان دانشجویی واحدها در نمازجمعه استان‌‌ها با موضوع استکبارستیزی سخنرانی خواهند داشت؛ همچنین در خوابگاه‌‌ها هم کلیپ‌ها و فیلم‌هایی با موضوع 13 آبان و مبارزه با اهداف استعمارگرانه آمریکا پخش خواهد شد.

دکتر کلانتری با بیان اینکه به مناسبت حماسه 13 آبان در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نشست هم‌اندیشی استادان با موضوع استکبارستیزی برگزار می‌‌‌‌شود، خاطرنشان کرد: در واحد خوراسگان اصفهان در روزهای 13 و 14 آبان‌ماه اردوی جهادی با عنوان مبارزه در میدان خدمت با ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی و پزشکی در مناطق محروم برپا خواهد شد. دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان هم تریبون آزاد با عنوان «آمریکا نقض برجام، مذاکره، آری یا نه؟» با حضور استادان متخصص در حوزه بین‌الملل برگزار می‌‌‌‌کند. در واحدهای استان سمنان نیز نشست تحلیل سیاسی رابطه با آمریکا در فاصله 13 آبان تا 16 آذرماه برگزار می شود. برپایی نمایشگاه کتاب با محوریت دستاوردهای انقلاب اسلامی و استکبارستیزی و دیدار با نمایندگان ولی فقیه استان‌ها از دیگر برنامه های واحدها در ایام روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.

برچسب‌ها : 13 آبان - دانشگاه آزاد اسلامی - معاون فرهنگی

آمار بازدید       امروز: 389    ديروز: 2202    اين ماه: 48533    تاکنون : 1412483