خبر ویژه

امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی و کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 826 تاریخ انتشار: 1397/6/31
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی (پیوسته و ناپیوسته ) پذیرش براساس سوابق تحصیلی تا ٣١ شهریور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امیررضا شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین و 72 تن از یاران وفادارشان و با توجه به تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی، مهلت ثبت نام و ویرایش رشته محل ها یا اضافه نمودن سایر گروه های آزمایشی دوره های کارشناسی و کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) پذیرش براساس سوابق تحصیلی تا ساعت 24 روز شنبه 31 شهریور تمدید شد.

وی با بیان اینکه داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس http://azmoon.org مراجعه کنند، ادامه داد: همچنین با پایان یافتن مهلت ثبت نام، ویرایش اطلاعات فردی، نوع دیپلم و معدل دیپلم برای داوطلبانی که در دوره های پذیرش براساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته نموده اند، فعال شده و تا ساعت 24 یکشنبه 1 مهر ادامه خواهد داشت. این ویرایش شامل کلیه دوره های کارشناسی و کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته می باشد.

دکتر شاهانی تاکید کرد: ویرایش اطلاعات فردی، نوع دیپلم و معدل دیپلم داوطلبان فقط یک نوبت امکان پذیر است و به تقاضاهایی که به هر طریق دیگر و بعد از اتمام مهلت ثبت نام واصل گردد ترتیب اثر داده نمی شود.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - کاردانی - کارشناسی

آمار بازدید       امروز: 190    ديروز: 1519    اين ماه: 29187    تاکنون : 1443632